İŞBAŞI EĞİTİMİ DERSİ MÜLAKAT DUYRUSU

2024-2025 Eğ- Öğr. Yılı Güz Dönemi İşbaşı Eğitimi Dersi İçin Mülakata girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.
     Mülakatlar aşağıdaki program dahilinde İİBF Merkezi Ofisler 1. Blok Zemin Kat Z-45 nolu salonda yüz yüze yapılacaktır.
     Yaz dönemi olması sebebiyle sadece İzmir dışında ikamet eden öğrencilerimiz online mülakat talep hakkı verilecektir. Online mülakat talep eden öğrencilerin  firmaları kendileri tarafından bulunmuş olmalıdır.  Kariyer merkezinden yönlendirme talep edecek öğrencilerin ise  yüz yüze mülakata gelmeleri ve sonrasında yönlendirilen firmalarla yüz yüze görüşmeye gitmeleri gerekmektedir.

İkametgahı İzmir dışında olan ve firmalarını kendileri bulan öğrenciler eğer online mülakat haklarını kullanmak isterlerse 25 Ağustos 2024 Pazar günü saat 23:59’a kadar bölümlerinin mail adresine online mülakata katılmak istediklerini belirten, ikamet adreslerini ve telefon bilgilerini de içeren bir mail göndermelidirler. Gönderecekleri maile istinaden kendileriyle 26 Ağustos Pazartesi günü iletişime geçilecektir. Aşağıdaki programda yer alan gün ve saatte online olarak mülakata alınacaklardır. (İzmir dışında ikamet eden öğrencilerimiz isterlerse bu hakkı kullanmayıp yüz yüze mülakata gelebilirler).

MÜLAKAT PROGRAMI
İktisat Bölümü                                : 27 Ağustos 2024 Salı Günü Saat 09.00                econ.ikcu@gmail.com
Sağlık Yönetimi Bölümü                 : 27 Ağustos 2024 Salı Günü Saat 11:30                sky.ikcu@gmail.com
Maliye Bölümü                               : 27 Ağustos 2024 Salı Günü Saat 13:00                mly.ikcu@gmail.com
Uluslararası Tic.ve İşl. Bölümü      : 27 Ağustos 2024 Salı Günü Saat 14:00                uti.ikcu@gmail.com
Uluslararası İlişkiler Bölümü          : 27 Ağustos 2024 Salı Günü Saat 15:00                uli.ikcu1@gmail.com
İşletme Bölümü                              : 28 Ağustos 2024 Çarşamba Günü Saat 10:00      ikcubusinessdepartment@gmail.com
Siyaset Bil. ve Kamu Yön. Bölümü: 28 Ağustos 2024 Çarşamba Günü Saat 10:00      sbky.ikcu@gmail.com

*Mülakata girmeye hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.