EGİB'e Ziyaret

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü’nden Ege İhracatçılar Birliği (EGİB)’ne Ziyaret.
İİBF Dekanı Prof. Dr. Sevtap ÜNAL, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul DELİKTAŞ ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim ŞENDUR, EGE İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Sayın İ. Cumhur İŞBIRAKMAZ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hangi alanlarda iş birliği yapılabileceği değerlendirildi. EGİB tarafından bölümümüzde uygulama bilgisi gerektiren devlet teşvikleri, dış ticaretin finansmanı ve gümrük operasyonları gibi derslere işin uzmanı EGİB çalışanları tarafından destek sağlanması hususunda görüş birliğine varıldı. Ayrıca bölümümüz öğrencilerine bölümümüzdeki uygun bir ders kapsamında pazar araştırması yapmalarının proje ödevi olarak verilmesi ve EGİB tarafından kendilerine verilecek eğitimin akabinde araştırma sonuçlarının EGİB yöneticilerine sunulmasına yönelik görüş birliğine varıldı. Ayrıca Avrupa Birliği projeleri kapsamında yapılabilecek iş birlikleri ele alındı. Destekleri ve misafirperverlikleri için Ege İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Sayın İ. Cumhur İŞBIRAKMAZ’a teşekkür ederiz.