İZTO Ziyareti

İİBF Dekanı Prof. Dr. Sevtap ÜNAL, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul DELİKTAŞ ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim ŞENDUR, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Sayın Prof. Dr. Mustafa TANYERİ’yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hangi alanlarda iş birliği yapılabileceği değerlendirildi. Bu kapsamda ticaret odası tarafından işletmelere yönelik düzenlenen dış ticaret eğitimlerine belirli sayıdaki bölümümüz öğrencilerinin de dahil edilmesi böylece hem bu eğitime ücretsiz erişebilmelerinin hem de ilgili işletmelerle irtibat kurabilmelerinin önünün açılması hakkında görüş birliğine varıldı. Ayrıca T.C. Ticaret Bakanlığınca desteklenen Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) projelerine fakültemiz öğretim üyelerince yapılabilecek katkılar ele alındı. Son olarak İzmir Ticaret Odası tarafından bölümümüzde uygulama bilgisi gerektiren dış ticaretin finansmanı, gümrük operasyonları gibi derslere işin uzmanı ticaret odası çalışanları tarafından destek sağlanması hususunda görüş birliğine varıldı. Destekleri ve misafirperverlikleri için İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa TANYERİ’ye teşekkür ederiz.