Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdimi!

Yökak çalışmalarında, fakültemiz danışma kurulu, fakültemiz kalite komisyonu ve eğitim-öğretim süreçlerinde görev alarak katkılarını sunan ve bölümler bazında düzenlenen öğrenci çalıştaylarına katılarak görüş ve önerilerini bizimle paylaşan değerli öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Yökak çalışmalarında yer alan Ece Günay, Hakan Yılmaz, Melike Polat, Ceyda Artek'e, fakülte kalite komisyonunda yer alan Hakan Yılmaz ve Ece Günay'a, eğitim-öğretim süreçlerinde görev alan Efe Tuna'ya ve öğrenci çalıştayımıza katılan İnanç Burak Horoz, Deniz Güzelgünler, Ece Günay, Aylin Işıldak, Ceyda Artek, Fatma Gül Polat, Melike Polat ve Mert Kunur'a katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.